Wit laminaat

Laminaat in wit laten leggen? Een mooie keuze voor de woonkamer, de slaapkamer, de entree ook in de keuken of zelfs de badkamer in speciale varianten. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende soorten wit, van spierwit tot warmer wit en in hoogglans tot mat. Bij ons in de outlet zorgen we voor de laagste prijzen, terwijl je ondertussen kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Je kunt rekenen op prachtig wit laminaat, beschikbaar in alle gebruiksklassen. Zoek je naar de hoogste slijtvastheid, bijvoorbeeld om daar in de woonkamer met kinderen en huisdieren goed gebruik van te kunnen maken? Wij adviseren je graag over de slijtvastheid en de bestandheid tegen krassen, waardoor je daar zelfs na jarenlang gebruik nog geen last van zal krijgen.

Producten

  Eik Dekkend Wit 6536

  Meister - Classic LD 95 24.95 per m²
   (€67.61 per pak van 2.71 m²)

  Eik wit gebleekt

  Quick-Step - Classic 20.45 18.41 per m²
   (€29.38 per pak van 1.596 m²)

  Visgraat vintage wit eiken

  Douwes Dekker - Galant Laminaat 34.95 per m²
   (€55.75 per pak van 1.595 m²)

  Wit Gestrookt Eik 1020

  Outlet Collectie - Laminaat 6.94 per m²
   (€18.95 per pak van 2.73 m²)

  In spierwit en andere tinten

  Het laminaat in wit is beschikbaar in tal van verschillende tinten. Ben je op zoek naar spierwit voor een ‘clean’ look of gaat het je juist om een minder witte tint? Geen probleem, je kunt online inspiratie opdoen met de verschillende tinten en looks. Ontdek op die manier de verschillen tussen wit en wit, waarmee je zorgt voor de vloer zoals jij die graag wilt (laten) leggen.

  Het laminaat kun je op een makkelijke manier onderhouden en schoonhouden. Het is voldoende om de vloer regelmatig vochtig te dweilen, waarmee je de witte kleur mooi kunt behouden. Ook vlekken kun je eenvoudig verwijderen, waardoor zelfs een spierwitte vloer in hoogglans of juist in mat geen probleem hoeft te zijn.

  Inclusief leggen door professionele monteurs

  Wil je er zeker van zijn dat het witte laminaat er goed in komt te liggen, bijvoorbeeld inclusief de plinten daar omheen? Je kunt het laminaat in veel gevallen gratis laten leggen, waarmee we ervoor zorgen dat dit vakkundig voor je gebeurt.

  Onze professionele monteurs gaan er voor je mee aan de slag, waardoor je kunt rekenen op niets minder dan het beste. Wij zorgen voor een mooie witte laminaatvloer, waar je vanuit onze outlet op een heel goedkope manier gebruik van kunt maken. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, vaak gratis gelegd en daardoor onder de streep extra voordelig.

  Outlet: goedkoop laminaat in wit

  Zoek je bij ons in de outlet naar goedkoop laminaat in wit? Ontdek de aanbiedingen van de verschillende merken, waarmee je een uitstekende keuze maakt. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is en kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Bovendien brengen we snel een offerte uit, zodat je op voorhand goed weet wat er mogelijk is en waar je qua kosten aan toe bent.

  Meer weten over ons laminaat wit of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Wit Laminaat

  Sfeerimpressie