Visgraat laminaat: elegant en stijlvol

Visgraat laminaat laten leggen? Een prachtige keuze met een mooie klassieke look. Het traditionele patroon is inmiddels ook beschikbaar in laminaat, waardoor je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Je hebt niet de hoge kosten van een originele eikenhouten vloer, maar wel de mooie uitstraling van visgraat in grijs, eiken of een ander ontwerp.

Wij helpen je graag inspiratie op te doen met laminaat in visgraat, bijvoorbeeld in de genoemde kleuren en looks. En zoek je naar iets heel anders of wil je meer weten over de manier waarop we het leggen? We brengen je graag een gratis offerte uit, zodat je binnen 24 uur weet wat de kosten zullen zijn.

EIKEN LAMINAAT

  Trendy visgraat honing

  Douwes Dekker - Ambitieus Visgraat 47.95 per m²
   (€99.26 per pak van 2.07 m²)

  Visgraat eiken naturel geborsteld

  Douwes Dekker - Galant Laminaat 34.95 per m²
   (€55.75 per pak van 1.595 m²)

  Visgraat gerookt eiken wit geolied

  Douwes Dekker - Galant Laminaat 34.95 per m²
   (€55.75 per pak van 1.595 m²)

  Visgraat vintage grijs eiken

  Douwes Dekker - Galant Laminaat 34.95 per m²
   (€55.75 per pak van 1.595 m²)

  Visgraat vintage wit eiken

  Douwes Dekker - Galant Laminaat 34.95 per m²
   (€55.75 per pak van 1.595 m²)

  In grijs of eiken

  Het visgraat laminaat is er bijvoorbeeld in grijs, net als in eiken. Het zijn populaire kleuren, waarmee je zorgt voor een stralende vloer voor de woonkamer, de slaapkamer, de entree en andere ruimten in huis.

  Bestel je jouw laminaat in visgraat inclusief leggen? Onze professionele monteurs gaan er voor je mee aan de slag, waardoor je daar zelf geen omkijken naar hebt. We leggen de vloer zoals een eiken houten visgraatvloer, waarmee je kunt rekenen op een elegante look die de uitstraling van jouw huis nog een stuk mooier maakt.

  Laminaat in visgraat werkt niet, waardoor je er veel minder omkijken naar hebt dan bij eikenhouten planken. Het materiaal neemt geen vocht op en zal daardoor niet zomaar kromtrekken, zodat je er op een meer gebruiksvriendelijke manier gebruik van kunt maken.

  Elegante en klassieke look

  Zoek je naar een mooie elegante en klassieke look? Visgraat laminaat is dan een uitstekende keuze. Het is traditioneel een mooie keuze in huis, bijvoorbeeld om de woonkamer op een mooie manier mee af te werken. En gaat het je om de slaapkamer, de entree of een andere ruimte? Ook daar zijn we je er graag mee van dienst. Bijvoorbeeld in combinatie met (hoge) plinten, waarmee je voorkomt dat je gebruik dient te maken van plakplinten die uiteindelijk toch los zullen laten.

  Visgraat laminaat kopen: inclusief leggen

  Wil je visgraat laminaat kopen? Bestel jouw vloer inclusief leggen, zodat onze professionele monteurs er voor je mee aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat we de vloer hoogwaardig voor je leggen, waardoor dit mooi in overeenstemming is met de hoge kwaliteit en de mooie elegante uitstraling van het patroon en het materiaal.

  En ben je benieuwd naar de verschillende merken waar je uit kunt kiezen? Ontdek onze aanbiedingen voor laminaatvloeren. Doe daar inspiratie mee op en vraag binnen 2 minuten een gratis offerte aan, zodat je snel weet waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.

  Meer weten over ons visgraat laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Visgraat Laminaat

  Sfeerimpressie