Vinyl laminaat: goed van kwaliteit

Vinyl laminaat kopen? Een ideale vloer bestaande uit meerdere lagen, met een harde toplaag voor een duurzame keuze en uitstekende bescherming. De toplaag is extreem slijtvast, terwijl het materiaal ondertussen heel voordelig beschikbaar is.

Kies je voor kliklaminaat op basis van vinyl? Met een hout-look print is dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden, waardoor je een goedkope en toch prachtige vloer kunt (laten) leggen. Bijvoorbeeld door onze professionele monteurs, waarmee we ervoor zorgen dat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

EIKEN LAMINAAT

  Cottage eik donkerbruin

  Quick-Step - Balance Glue Plus 34.99 31.49 per m²
   (€115.10 per pak van 3.655 m²)

  Beton donkergrijs

  Quick-Step - Ambient Click Plus 44.99 40.49 per m²
   (€84.22 per pak van 2.08 m²)

  Vinyl met ideale ondervloer

  Wil je vinyl laminaat laten leggen? De keuze voor de ondervloer is belangrijk, om het vinyl daar goed op aan te brengen. Het is vooral belangrijk dat de ondervloer netjes egaliseert, al kan dit met verschillende materialen. We denken daarover graag met je mee of kunnen dat volledig voor je uit handen nemen, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

  Wij zorgen voor een hoogwaardige ondervloer, zodat we het laminaat van vinyl daar netjes voor je op kunnen aanbrengen. Dat kan in betonlook en in andere mooie dessins, omdat je niets meer zal zien van de ondervloer die we gebruiken.

  In betonlook en andere ontwerpen

  Het vinyl laminaat bestaat uit verschillende lagen. Het gaat in de basis om een flexibele vloer, die het makkelijk maakt om de vloer goed te leggen. De toplaag is aan de andere kant juist extreem hard. Dat betekent dat je kunt rekenen op maximale slijtvastheid en bescherming, zoals je die wellicht kent van ander kliklaminaat.

  Onder de harde toplaag en boven de flexibele onderlaag bevindt zich een schuimlaag. Dit zorgt voor een geluiddempend effect, waardoor de vloer goed geschikt is voor bijvoorbeeld appartementen. Het materiaal maakt minder geluid dan traditioneel laminaat, waardoor het een aantal belangrijke voordelen combineert.

  Ondertussen zijn er allerlei mooie ontwerpen beschikbaar voor het vinyl laminaat. Zoek je naar een stoere betonlook om de vloer op een unieke manier af te werken? Of ben je juist op zoek naar hout-look, waarmee het geheel warmer en knusser zal ogen? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je daar een goedkope en goede keuze uit kunt maken.

  Vinyl laminaat kopen: laagste prijs

  Het vinyl laminaat biedt een aantal belangrijke voordelen. Het materiaal werkt geluiddempend en is bovendien vochtbestendig. Schoonhouden en reinigen is eenvoudig, terwijl het materiaal net zo hard is als laminaat en daardoor lang meegaat en mooi van kleur zal blijven.

  Ontdek onze aanbiedingen voor vinyl laminaat van de diverse merken, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Ook inclusief leggen, door onze professionele monteurs die er graag voor je mee aan de slag gaan.

  Meer weten over ons vinyl laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Vinyl Laminaat

  Sfeerimpressie