Wandtegels

De #1 Outlet voor Wandtegels. Kom naar De Vloeren Outlet!

Wandtegels aan de muur? Maar niet teveel willen betalen of ontevreden met wat je her en der ziet? Ga dan naar De Vloeren Outlet. De outlet met de meest uitgebreide keuze in wandtegels voor de laagste prijzen. Of je nu een basis wandtegel of iets exclusiefs zoekt, bij De Vloeren Outlet in Zwijndrecht vind je ‘m gegarandeerd.
Wandtegel-kopen-Vloeren-Outlet

Korte levertijd

Wie wil er nog wachten? Als je tegel niet op voorraad is, heb je maar enkele dagen geduld nodig

Grootste collectie wandtegels

Het specialisme van De Vloeren Outlet. De breedste sortering in wandtegels van alle soorten en maten

In 14 dagen gezet

Geniet van een professioneel gezette tegelwand en kies voor onze zetservice

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

De zekerheid niet teveel te betalen. Wanneer je elders een lagere offerte hebt ontvangen, belonen we je met een nog lagere offerte

wandtegel7

Hoge kwaliteit, lage prijzen

Profiteer van de voordelen van De Vloeren Outlet. Een ontzagwekkend assortiment tegels voor budgetvriendelijke prijzen. Al onze wandtegels halen we direct bij de producent of groothandel. Dat scheelt al.

En door de wandtegels in grote partijen af te nemen, kunnen we extra hoge kortingen bedingen. We besparen voor jou niet alleen heel veel kosten, maar zorgen er op die manier ook voor dat je met enkele dagen je wandtegels in huis hebt.

Kom langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen. Neem rustig je gemak en laat je verrassen door al die nieuwe trends in wandtegels, rechtstreeks uit belangrijke tegellanden als Spanje, Italië en Duitsland. Wat dacht je van een wandtegel met hout- of betonlook?

Of houd je meer van de populaire tegelstrips. Glans en mat, zeshoekig of vierkant, groot en klein Je vindt ze allemaal terug in onze showroom. De tegelafdeling van De Vloeren Outlet is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Op donderdagen tot 21:00 uur in verband met koopavond. Zelfs op zondag kun je langskomen. Elke laatste zondag van de maand zijn we open. Een afspraak is niet nodig en parkeren doe je gratis voor de deur.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Wandtegels

  Bij wandtegels denk je algauw aan de standaard witte of grijze tegels die je vaak ziet in sanitair of achterwand boven het aanrecht. Maar wist je dat een andersoortige wandtegel helemaal niet veel duurder hoeft te zijn. Zeker niet bij De Vloeren Outlet. Wij verkopen wandtegels in tientallen verschillende kleuren en vormen. Unikleuren, gemengde kleuren of gespikkelde kleuren. Zelfs voor reliëftegels kun je bij ons terecht. Zo vind je altijd wel een wandtegel die volledig past bij jouw stijl en het design van jouw woninginrichting.

  Direct van de fabriek en groothandel

  Op de prijs hoef je in elk geval nauwelijks te letten, want die zijn sowieso superlaag. Wij halen immers al onze wandtegels direct van de fabriek/groothandel. Als outlet kunnen dat restpartijen en overschotten zijn, maar ook gewoon de nieuwste trends in wandtegels direct geïmporteerd uit Spanje. Maar uit welk land de wandtegels ook vandaan komen, elke tegel is gegarandeerd van een onberispelijke kwaliteit. Een kwaliteit die we ook van onze tegelzetter eisen wanneer hij je wandtegels gaat zetten. Elke wand waterpas!

  Vakkundig advies

  Het spreekt vanzelf dat met zo’n groot assortiment het soms lastig kan worden om juist die keuze te maken waarmee je over tig aantal jaren ook nog tevreden bent. Gelukkig helpen onze tegelexperts in de showroom je op weg in die wirwar van wandtegels en zullen we net zo lang doorgaan tot je 100% tevreden bent met die keuze. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41 te Zwijndrecht, nabij afslag 22 van de A16.
  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels
  ste aanbieden.