Vloertegels

De #1 Outlet voor Vloertegels. Kom naar De Vloeren Outlet!

Vloertegels of plavuizen leggen is natuurlijk de perfecte oplossing voor een duurzame, vloerbedekking dat goed tegen een stootje kan. Vloertegels zijn echter vaak kostbaar. Gelukkig niet bij De Vloeren Outlet. De outlet met de grootste keuze vloertegels voor ieders budget. Keramisch of kunststof, groot of klein. Je vindt ze allemaal bij De Vloeren Outlet. Direct van de fabriek, dus snel leverbaar en gegarandeerd met de laagste prijs. Wat voor vloertegel je ook zoekt, De Vloeren Outlet heeft ‘m in huis.
Vloertegel-kopen-De-Vloeren-Outlet

Snel leverbaar

Haast of geen haast. Met enkele dagen heb je je vloertegels in huis.

Grootste assortiment vloertegels

Het kenmerk van De Vloeren Outlet. Alle soorten vloertegels bij elkaar. Zo slaag je altijd.

In twee weken gelegd

Kies voor onze professionele legservice. We kunnen je tegelvloer in twee weken inplannen.

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Gegarandeerd het voordeligst uit. Toch elders een lagere offerte gekregen. Wij belonen je met een (nog) lagere offerte.

vloertegel7

Vloertegels voor de laagste prijs

Geniet van het prettige voordeel van De Vloeren Outlet. Een bijzonder ruime keuze uit talloze vloertegels voor ultra lage prijzen. We halen al onze vloertegels rechtstreeks van de fabriek.

Steevast doen we dit in grote partijen. Dan kunnen we hoge kortingen bedingen en ben jij altijd het goedkoopste uit. Een aanpak met het bijkomende voordeel dat we jouw tegels supersnel kunnen leveren. Binnen enkele dagen heb je jouw tegels in huis.

Maak je keuze in onze showroom en verbaas jezelf over al die verschillende varianten en designs in vloertegels. Voor elke woonstijl hebben we – voor binnen of buiten - wel een vloertegel in onze collectie.

Op zoek naar een glanzende of matte vloertegel? Of juist een tegel met een antieke uitstraling? In onze showroom kun je ze rustig naast elkaar leggen en kijken welke je het meest aanspreekt. Kom langs!

De tegelafdeling van De Vloeren Outlet is maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. En elke maand zijn we ook op de laatste zondag geopend. Kom je liever ’s avonds? ’s Donderdags hebben we koopavond tot 21:00 uur. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41, vlakbij afslag 22 van de A16. De verse koffie staat voor je klaar.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Vloertegels

  Voor vloertegels zijn veel mensen gauw geneigd om maar weer naar de bouwmarkt te gaan. Niet onbegrijpelijk. Je gaat er automatisch op voorhand van uit daar het goedkoopst uit te zijn. Het is echter altijd meer van hetzelfde. Bij De Vloeren Outlet zie je hoeveel meer keuze je hebt wanneer je langs gaat bij een specialist. Met ons vrijwel onbegrensd assortiment vloertegels ontvouwen zich opeens heel andere mogelijkheden voor je vloer. Mozaiektegels, vloertegels in king size formaat van 80 x 80 cm. Je zegt het maar. Met zo’n grote keuzevrijheid weet je vrijwel zeker dat jouw vloer helemaal past binnen je eigen stijl. En dat niet alleen, je bent ook nog goedkoper uit.

  Direct van de fabriek en groothandel

  Wij halen per slot van rekening al onze vloertegels direct van de fabriek. Dat kunnen restpartijen en overschotten zijn, maar ook gewoon de nieuwste trends in vloertegels rechtstreeks uit Italië. Hoe dan ook, voor elke pallet staan we garant voor een onberispelijke kwaliteit. Een kwaliteit die we ook van onze tegelzetter verwachten wanneer hij je vloertegels gaat leggen. Elke vloer waterpas!

  Vakkundig advies

  Nadeel van zoveel keuze is wel dat je soms tussen al die vloertegels kunt verdwalen. Vertrouw dan op de expertise van onze tegeladviseurs in onze showroom. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41 te Zwijndrecht, nabij afslag 22 van de A16. De showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur en ’s donderdags wat langer tot 21:00 uur in verband met koopavond. En parkeren doe je gratis voor de deur.
  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels
  ste aanbieden.