Tegelvloeren

De #1 Outlet voor Tegelvloeren. Kom naar De Vloeren Outlet!

Tegelvloeren bij de vleet, voor de laagste prijs. Die vind je bij De Vloeren Outlet, dé specialist in outlet tegelvloeren. Bij ons krijg je dan ook de grootste keuze in tegelvloeren. Van klein tot supergroot, in alle verkrijgbare kleuren en dessins. Voor elke bestemming hebben we wel een tegelvloer voorradig. Zoek je een tegelvloer, bij De Vloeren Outlet slaag je gegarandeerd zonder teveel te betalen.
tegelvloeren00

Snel in huis

Lang wachten? Nee, toch? Jouw bestelling heb je in twee dagen in huis

De grootste sortering in tegelvloeren

Onze expertise. Tegelvloeren in alle soorten en maten

In twee weken op de vloer

Laat je tegelvloer leggen door onze legprofessionals. Binnen twee weken kan je klus geklaard zijn

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

De zekerheid dat je nooit teveel betaalt. Voor elke mogelijk lagere offerte sturen we je een nog lagere

tegelvloeren07

Tegelvloeren met maximale korting

De breedste sortering tegelvloeren vind je bij De Vloeren Outlet voor de laagste prijs. Wij betrekken al onze tegelvloeren rechtstreeks van de fabriek en importeur. Dat scheelt al flink in de kosten. En door ook nog de tegelvloeren in grote partijen af te nemen, kunnen we extra hoge kortingen bedingen. Plus zorgen voor een snelle levering. Met twee werkdagen kun je jouw bestelling in huis hebben.

Profiteer vandaag nog van onze kosten- en tijdbesparende formule. Kom langs in onze Zwijndrechtse showroom en geniet van al die verschillende tegelvloeren. Een afspraak is niet nodig. Je kunt op elk moment tijdens openingsuren langskomen.

De tegelafdeling van De Vloeren Outlet is geopend maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. ’s Donderdags tot 21:00 uur in verband met koopavond. Zelfs ’s zondags zijn we geopend door elke laatste zondag van de maand de deuren open te gooien. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41, nabij afslag 22 van de A16. Parkeren is gratis voor deur. De verse koffie/thee staat voor je klaar..

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Tegelvloeren

  Tegelvloeren te kust en te keur. Keramische tegels, natuursteen tegels, plavuizen. Die vind je allemaal bij De Vloeren Outlet. Simpel, wij willen je zo goed mogelijk de keuze bieden uit talloze vloeren zodat je altijd een tegelvloer vindt waar je blij van wordt. Een tegelvloer kies je immers voor jarenlang woonplezier. En dan wil je dat je investering zoveel mogelijk plezier gaat geven.

  Direct van de fabriek en importeur

  Die investering is gelukkig bij De Vloeren Outlet zo laag mogelijk. Wij halen al onze tegelvloeren direct van de fabriek. Prijzen kunnen hierdoor soms nog lager uitvallen wanneer we restpartijen of overschotten inkopen. Maar altijd zal je erop kunnen vertrouwen dat onze tegelvloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij staan voor tegelvloeren van smetteloze perfectie. Dat mag je ook gerust van onze tegelzetters verwachten. Elke tegelvloer moet volmaakt zijn gelegd, zonder enige afwijkingen. Met minder hoef je geen genoegen te nemen.

  Vakkundig advies

  Een gevolg van onze ruime keuze is wel dat je soms verdwaald kunt raken tussen alle tegelvloeren. Dat is een goede wegwijs wel zo handig. Onze tegelexperts zullen je met alle plezier helpen de juiste keuze te maken. Maak kennis met hun expertise en kom langs in onze showroom te Zwijndrecht. We zijn geopend maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00. ’s Donderdags iets langer – tot 21:00 uur – want dan is het koopavond.
  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels