Tegel Vloerverwarming

Kom naar De Vloeren Outlet! De #1 Outlet voor Tegels en  Vloerverwarming

Tegels en vloerverwarming zijn het perfecte huwelijk van comfort en duurzaamheid. Een volmaakte combinatie van de degelijkheid van tegels en de energiezuinigheid van vloerverwarming. Daarvoor moeten zij wel goed op elkaar zijn afgestemd. Gelukkig is dat geen punt bij De Vloeren Outlet. Wij bieden een voordelige totaalservice waarin we zowel jouw vloerverwarming aanleggen als ook de tegels voor je plaatsen. Voor elke ondergrond hebben we wel een oplossing. Makkelijk, laag geprijsd en tijdbesparend.
tegel vloerverwarming00

All-inclusive tegels én vloerverwarming

Alles in een totaalpakket voor een heldere totaalprijs: vloerverwarming, tegels en afwerking

Kostenbesparend

Kies voor de combi en krijg 5% korting op jouw tegelvloer

In drie dagen klaar

Een enkel aanspreekpunt dat garant staat voor planning en uitvoering

Maximale efficiëntie

Tegels en vloerverwarming zijn voor het hoogste rendement volledig op elkaar afgestemd

Tegel vloerverwarming07

Maximaal comfort met tegels en vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt ervoor dat jouw woning veel efficiënter wordt verwarmd. Je geniet van een beter, behaaglijk verwarmde woning zonder teveel energie te verbruiken. Dat zie je dan ook meteen terug op je energierekening. Je investering ga je op die manier snel terugverdienen. Zeker wanneer je de vloerverwarming samen met de tegelvloer door De Vloeren Outlet hebt laten aanleggen. Dan bespaar je niet alleen op de arbeidsuren die je kwijt zou zijn als meerdere partijen zich over je vloer gingen buigen, maar ook op de kosten van de tegelvloer. De Vloeren Outlet haalt immers al haar tegels direct bij fabrikant of importeur, en ook nog eens in grote partijen zodat we voor jou de hoogste korting kunnen bedingen.

Profiteer van deze unieke combi en kom langs in onze showroom. Je zult je verbazen over de hoeveelheid verschillende tegels die je met je vloerverwarming kunt combineren. Van standaard boerenplavuizen tot matgrijze tegels van 80 x 80 of houtlook tegels voor een visgraat effect.

Je ziet ze allemaal in onze showroom. De Vloeren Outlet Tegels is van maandag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 tot 18:00 uur met ’s donderdags koopavond. Daarnaast zijn we elke laatste zondag van de maand geopend. Je vindt de showroom aan de W. Snelliusweg 41, vlakbij afslag 22 van de A16. De verse koffie staat voor je klaar

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele installateurs
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Tegels met vloerverwarming

  Vloerverwarming en tegels. Dan heb je het altijd prettig warm (of koel!) in huis. Vloerverwarming verwarmt je woning gelijkmatig en zorgt ervoor dat je zonder veel warmteverlies het altijd aangenaam hebt in huis. Vooral wanneer je tegels op de vloer hebt liggen. Tegels isoleren nauwelijks en laten vrijwel alle warmte door. Dat betekent dus maximaal profijt van elke kilojoule en dus een lagere energierekening. Extra voordelen van vloerverwarming zijn minder luchtwegproblemen door een betere luchtcirculatie en het einde van radiatoren etc. in huis.

  Direct van de fabriek en importeur

  Kosten besparen op tegel en verwarming doe je sowieso bij De Vloeren Outlet. Wij halen tenslotte al onze tegels in Zwijndrecht direct bij de fabrikant of importeur. In grote partijen dus goed voor extra kortingen. Maar of het nu om restpartijen gaat of niet, voor elke tegel garanderen we de hoogste kwaliteit. Een garantie die we zelf zullen geven op de installatie van de vloerverwarming en het leggen van de tegel. Al onze installateurs/tegelzetters krijgen van ons de opdracht mee om uitmuntend werk te leveren, zonder een enkele afwijking.

  Nu 5% Korting op de tegelvloer!

  Kies voor onze totaalservice vloerverwarming en tegels. Op elke tegelvloer krijg je 5% korting. Zo maken we het voor jou nog gemakkelijker om te genieten van tegels en vloerverwarming

  Deskundig advies

  De brede keuze uit tegels in Zwijndrecht kan het kiezen wel moeilijk maken. Eenmaal gekozen, altijd gekozen, zo is het credo. Gelukkig helpen onze tegelexperts je goed op weg bij het maken van de juiste keuzes. Maak kennis met hun vakkundigheid en kom langs in onze showroom te Zwijndrecht. We zijn geopend maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00. ’s Donderdags iets langer – tot 21:00 uur – want dan is het koopavond.
  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels.