Plavuizen

De #1 Outlet voor Plavuizen. Kom naar De Vloeren Outlet!

Plavuizen in huis? Bij ons vind je de grootste collecties plavuizen voor elke bestemming. Terracotta of grestegels, geglazuurd of niet, antiek of modern, je vind ze allemaal bij elkaar in onze showroom. Voor elke bestemming als keuken, woonkamer en badkamer. Maar welke plavuis je ook zoekt, je betaalt gegarandeerd de laagste prijs/ Outletprijzen voor topkwaliteit. Dat kan alleen een outlet als De Vloeren Outlet.
plavuizen00

Supersnel geleverd

Op jouw akkoord kunnen we je plavuizen al binnen twee dagen leveren

Onmetelijk grote sortering

Welke plavuis je ook in gedachten hebt, je vindt ‘m ongetwijfeld in ons assortiment

Razendsnel ingepland

Met onze professionele legservice geniet je binnen twee weken van je nieuwe vloer

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Altijd het goedkoopste uit. Voor een lagere offerte van de concurrent krijg je meteen een nog lagere offerte

plavuizen02

Maximale korting op grote partijen

Plavuizen lijken duur, maar zijn dat niet altijd. Al onze plavuizen halen we buiten de tussenhandel direct van de groothandel of importeur. Zo ben je al voordeliger uit. En omdat we steevast grote partijen plavuizen aankopen, kunnen onze inkopers de hoogste kortingen bedingen. Een aanpak die niet alleen jouw portemonnee bevoordeelt, maar er ook voor zorgt dat we jouw plavuizen in twee dagen kunnen leveren.

Sla daarom vandaag nog je slag en kom langs in onze Zwijndrechtse showroom om een keuze te maken uit onze collectie plavuizen. Je kunt op elk moment tijdens onze openingsuren langskomen.

Een afspraak is niet nodig. De Vloeren Outlet tegelafdeling is maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur geopend. ’s Donderdags langer want dan hebben we koopavond en zijn we tot 21:00 uur geopend. Komt ’s zondags beter uit. Elke laatste zondag van de maand zijn we geopend. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41, vlakbij afslag 22 van de A16. Parkeren is gratis voor deur. De verse koffie staat voor je klaar.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Plavuizen

  Plavuizen of wandtegels worden sinds jaar en dag toegepast bij mensen die een duurzame onderhoudsarme vloer zoeken. Niet zo vreemd. Plavuizen zijn goed bestand tegen vele schadelijke vloeistoffen en kras- en vlekbestendig. Daarnaast krijg je met plavuizen de keuze uit zeer veel kleuren, groottes en structuren. Maar bovenal zijn plavuizen de logische keuze voor wie op zoek is naar vloerverwarming.

  Direct van de fabriek en groothandel

  Kostbaar? Misschien. Dat is afhankelijk van de kwaliteit. Hoe steviger de plavuis, hoe hoger de prijs. Niettemin kun je er bij De Vloeren Outlet zeker van zijn altijd de laagste kosten te hebben. Al onze plavuizen kopen we direct in bij de groothandel of importeur. Soms zijn dat extra voordelige restpartijen of partijen uit de overproductie, maar aan elke plavuis die we inkopen stellen we de hoogste kwaliteitseisen.

  Die kwaliteit eisen we ook van onze professionele plavuizenleggers. Elke op te leveren plavuizenvloer moet perfect gelegd zijn zonder enige afwijkingen.

  Vakkundig advies

  Het brede assortiment plavuizen van De Vloeren Outlet heeft er wel voor gezorgd dat kiezen soms lastig kan worden. Je maakt immers een keuze voor langere tijd. Gelukkig zullen onze tegelexperts alle tijd nemen om je op weg te helpen. Maak kennis met hun expertise en kom langs in onze showroom te Zwijndrecht. We zijn geopend maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00. ’s Donderdags iets langer – tot 21:00 uur – want dan is het koopavond.

  Wist je dat De Vloeren Outlet ook je vloerverwarming kan  installeren? Zo sla je twee vliegen in een klap.

  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels
  ste aanbieden.