Houtlook Tegels

De #1 Outlet voor Houtlook Tegels. Kom naar De Vloeren Outlet!

Houtlook is ongetwijfeld de laatste trend in tegels. Niet verwonderlijk, met tegels met houtlook kun je overal de indruk wekken dat je een houten vloer hebt liggen, op een dakterras of in de keuken bijvoorbeeld. De looks van parket zonder de nadelen ervan. Het spreekt dan ook vanzelf dat je ook in ons brede assortiment houtlook tegels aantreft. Groot of klein, het gehele kleurenspectrum van houtlook tegels zal je er terugvinden.

Razendsnel in huis

Lang wachten? Niet bij De Vloeren Outlet. In enkele dagen heb je je houtlooktegels

De breedste sortering

Waar we in uitblinken. De grootste sortering houtlook tegels in alle soorten en maten

In twee weken gezet

Zo snel als we leveren, zo snel is onze professionele zetservice

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Betaal niet teveel. Vertel ons als je ergens anders een lagere offerte hebt gekregen. We sturen gelijk een nog lagere offerte

Outlet voor maximale korting

Houtlook tegels zijn er in vele soorten dessins en in allerlei kleuren. Veel is mogelijk. Hou je van een steigerhouten look of heb je liever eiken? Of wat dacht je van houtlook tegels gelegd in een visgraatpatroon, of de look van tegels met een duidelijke groef rondom. Bij De Vloeren Outlet vind je ze allemaal en kan je rustig onbezorgd kiezen zonder je druk te maken over de kosten.

Wij halen al onze houtlook tegels direct bij de fabriek/importeur en wel in grote partijen. Dubbel zoveel korting voor twee keer zo lage prijzen. En dat niet alleen, je krijgt je tegels op die manier ook supersnel aangeleverd. Met twee dagen kun je ze al in huis hebben.

Kom dan ook naar onze Zwijndrechtse showroom en ervaar zelf hoe een houtlook tegel aanvoelt. Een afspraak is niet nodig. Je kunt op elk moment tijdens onze openingsuren langskomen. De tegelafdeling van De Vloeren Outlet is geopend op maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur. ’s Donderdags hebben we koopavond tot 21:00 uur en ’s zondags zijn we elke laatste zondag van de maand geopend. Je vindt onze showroom aan de W. Snelliusweg 41, vlakbij afslag 22 van de A16. Parkeren is gratis voor deur. De verse koffie staat voor je klaar.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vul het formulier hieronder in.
Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de tegelexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Houtlook tegels

  Houtlook tegels is – zeker met vloerverwarming – de beste optie om wel de lusten van een houten vloer te hebben maar niet de lasten. Van vlekken of werking in de vloer heb je immers geen enkele vrees meer. Geen paniek dus als er gemorst wordt met wijn. En ook hoef je geen zorgen meer te hebben over brandgevaar door een omvallende kaars of vonken. Met houtlook tegels heb je een superduurzame vloer die niet gauw buigt, en flink belast mag worden.

  Rechstreeks van de fabriek en importeur

  Duur? Misschien, maar niet bij De Vloeren Outlet. Wij betrekken al onze vloer van de fabriek of importeur. Dat betekent naast de ultra lage prijs ook dat we naast de brede standaard collecties ook nog wisselende collecties van restpartijen en overproducties hebben liggen. Kortom, nog meer voordeel.

  Strenge kwaliteitseisen

  Niettemin moet elke tegel van ons aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Wij staan voor houtlook tegels van onberispelijke kwaliteit. Een voorwaarde die ook onze tegelzetter mee heeft gekregen wanneer we hem naar jouw woning sturen. De wand of vloer moet volmaakt worden gezet zonder enige afwijkingen.

  Professionele advies

  Gevolg van onze ruime keuze is wel dat onze adviseurs de taak hebben je zo goed mogelijk op weg te helpen de juiste keuze te maken tussen al die houtlook tegels. Je wilt immers zo lang mogelijk van je vloer kunnen genieten. Maak kennis met hun expertise en kom langs in onze showroom te Zwijndrecht. We zijn geopend maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00. ’s Donderdags iets langer – tot 21:00 uur – want dan is het koopavond.
  Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels