TEGELS

Ik wil zoeken op...

Duurzaamheid en elegant

Tegels zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een duurzame bekleding voor wand of vloer. Keramische tegels bevatten geen kunststoffen, zijn brandveilig en vrij van welke geurstoffen dan ook. Daarnaast kun je tegels heel makkelijk onderhouden. Tegels houden geen stof vast en zijn dan ook perfect geschikt voor mensen met huisstofallergie.

OVERIGE

Overige tegel keuzes

Toon shop menu

De grootste keuze uit outlet tegels voor de laagste prijs

Tegels kopen betekent voor veel mensen een ritje naar de bouwmarkt. Meestal de plek waar je genoegen moet nemen met een beperkte keuze uit tegels en hopen dat er geen misbaksels tussen zitten. Bij De Vloeren Outlet ben je vrij van die beperkingen. Je krijgt er een enorme vrijheid van kiezen tussen uitgebreide collecties tegels van alle soorten en maten. En dat niet alleen, je betaalt voor je tegels ook nog de laagste prijs.

Rechtstreeks van groothandel en importeur

De Vloeren Outlet haalt immers al haar tegels direct van de fabriek. Collecties kunnen soms wisselen wanneer we restpartijen en overschotten afnemen, maar altijd zullen er voor blijven zorgen dat elke tegel het predicaat topkwaliteit mag dragen. De Vloeren Outlet staat voor tegels van vlekkeloze perfectie. Een opdracht die ook onze tegelzetter meekrijgt wanneer we hem naar jouw woning sturen. De wand of vloer moet volmaakt worden gezet zonder enige afwijkingen.

Vakkundig advies van tegelexperts

De keuzevrijheid van De Vloeren Outlet kan wel het gevolg hebben dat je misschien de bomen door het bos niet meer ziet. Denk maar aan de situatie dat je meerdere tegels wilt combineren. Gelukkig helpen onze tegelexperts je altijd op weg bij het maken van de juiste keuzes. Maak kennis met hun expertise en kom langs in onze showroom te Zwijndrecht. We zijn geopend maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00. ’s Donderdags iets langer – tot 21:00 uur – want dan is het koopavond. Volg ons ook op Facebook, met wekelijks nieuwe acties voor spotgoedkope tegels