Tegel laminaat: in alle denkbare ontwerpen

Tegel laminaat laten leggen? Een prachtige keuze, waarmee nagenoeg ieder ontwerp mogelijk is. Ideaal voor in de woonkamer en de slaapkamer, en in speciale uitvoeringen zelfs geschikt voor de badkamer en andere natte ruimten.

Zoek je naar tegels voor laminaat in betonlook of in tegel-look? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, net als op het gebied van hout en andere mooie materialen. Creëer eenvoudig de uitstraling waar je naar op zoek bent, waarmee je ervoor zorgt dat je unieke tegels kunt laten leggen. Bijvoorbeeld in 60x60cm, net als in de andere afmetingen die er beschikbaar zijn.

EIKEN LAMINAAT

  Beton Grijs Tegel 823

  Outlet Collectie - Laminaat 23.95 per m²
   (€60.59 per pak van 2.53 m²)

  Black Pearl 2869

  Outlet Collectie - Laminaat 14.77 per m²
   (€33.23 per pak van 2.25 m²)

  Ceramic Wit Tegel 312

  Outlet Collectie - Laminaat 23.95 per m²
   (€60.59 per pak van 2.53 m²)

  Lederen tegel donker

  Quick-Step - Arte 43.95 39.55 per m²
   (€61.62 per pak van 1.558 m²)

  Lederen tegel licht

  Quick-Step - Arte 43.95 39.55 per m²
   (€61.62 per pak van 1.558 m²)

  Marmer en andere looks: oneindige mogelijkheden

  Het tegel laminaat is beschikbaar met een mooie marmer look, net als in andere bijzondere ontwerpen. Gaat het je om heel lichte of juist om donkere tegels? Bekijk de kleine en fijne patronen of juist de grotere modellen, afhankelijk van hoe groot de ruimte is. We denken er graag over met je mee, zodat je altijd de juiste keuze maakt voor bij jou thuis.

  Welk ontwerp van de tegels voor het laminaat je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een aantal belangrijke voordelen:

  • Natuurlijke look in alle mogelijke materialen
  • Warm en comfortabel
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • In iedere kleur en ieder ontwerp
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  Je hebt er geen omkijken naar en betaalt de laagste prijs voor tegel laminaat van de hoogste kwaliteit. Het onderhoud bestaat uit niet meer dan het regelmatig schoonmaken van de vloer, bijvoorbeeld door die vochtig te dweilen. Het is op die manier een heel fijne keuze, waarmee je kiest voor een vloer die zonder problemen jaren mee kan.

  60x60 en andere afmetingen van de tegels

  Benieuwd naar de afmetingen van de tegels van laminaat? Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van 60x60cm, al zijn er ook andere afmetingen beschikbaar. Zorg er op die manier voor dat je de vloer er mooi mee kunt laten afwerken, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer en de keuken. Bovendien kun je er ook in de badkamer en in andere natte ruimten gebruik van maken, dankzij de speciale uitvoeringen van de laminaat tegels.

  Tegel laminaat kopen: inclusief leggen

  Wil je tegel laminaat kopen en ben je daarvoor op zoek naar mooie aanbiedingen? Ontdek de verschillende merken die er beschikbaar zijn, waarmee je altijd een hoogwaardige keuze maakt. De hoogte kwaliteit voor de laagste prijs, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

  En wil je het laminaat in tegels het liefst professioneel laten leggen? Onze professionele monteurs gaan er voor je mee aan de slag. Je kunt erop vertrouwen dat jouw tegel laminaat er prachtig in komt te liggen, zodat je daar vervolgens jarenlang met veel plezier gebruik van kunt maken.

  Meer weten over ons tegel laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Sfeerimpressie