Service

Bij De Vloeren Outlet draait alles om een onverwacht goede dienstverlening. Een verrassende service waarbij je kunt erop vertrouwen dat er meer dan voldoende aandacht is voor je wensen. Niet alleen jouw tevredenheid is ons doel, maar ook een wow-effect. Dat begint al met ons eerste contact

Offerte afhandeling

Allereerst krijg je op elke aanvraag binnen een werkdag jouw offerte. Omdat onze offerte aan je aandacht kan ontsnappen door te verdwijnen in de spam-box ontvang je separaat een bericht van verzending. Ga je akkoord met de offerte? Dan kun je via de mail of telefoon reageren. Heel simpel.

Losse levering

Uiteraard zullen we zoveel mogelijk uit eigen voorraad willen leveren. In andere gevallen krijg je een belletje zodra we jouw vloer of tegels binnen hebben.

Onze service uitgelicht

Transparant en klantgericht. Zo komen we tot de beste service

All-in deals

Als je jouw vloer of wand door ons hardwerkend team parketteurs/tegelzetters wilt laten leggen, bellen we je om samen de klus in te plannen op het moment dat het je schikt. Een week voorafgaande de ingeplande datum sturen we je ter herinnering een mail met daarop de vermelding op welke uur je de jongens mag verwachten. Is de klus geklaard? Dan krijg je van de parketteur/tegelzetter de gelegenheid om gezamenlijk alles af te lopen en je akkoord erop te geven. Mocht er iets niet geheel naar wens zijn, zal hij dit meteen verhelpen. Ingeval er nog een factuur openstaat, krijg je tenslotte de gelegenheid om deze via PIN te voldoen.

After sales

Een week na de oplevering van je vloer zullen we je vragen of alles naar wens is verlopen en of je nog op- dan wel aanmerkingen hebt op het werk en/of de geleverde service.

Garantie

Wij wensen je uiteraard zo lang mogelijk heel veel plezier met de nieuwe vloer. Voor losse leveringen heb je daarvoor de fabrieksgarantie. Op het leggen of zetten mag je rekenen op de garantie van De Vloeren Outlet. Wanneer er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn of zich iets onverwachts voordoen hetgeen een direct gevolg is van onze werkzaamheden, zullen we je bellen om een herstel in te plannen. Bij jouw melding zien we vanzelfsprekend graag de foto’s van de situatie.

NB: De garantieperiode varieert per dienst. Als we bijvoorbeeld een Quick-Step laminaat vloer bij je gaan leggen, krijg je een leggarantie van drie jaar.

Offerte op maat

    10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT