Quick-Step laminaat: uitstekende ervaringen

Quick-Step laminaat kopen? Het laminaat staat bekend als een van de besten van Europa, geproduceerd in België. Je betaalt bij ons de laagste prijs, terwijl je kunt vertrouwen op de zeer hoge kwaliteit in de diverse mooie ontwerpen.

Je hebt de keuze uit allerlei mooie Quick Step laminaatvloeren, zowel met lange als korte planken als met stijlvolle tegels. Zoek je naar een bepaalde kleur of ben je vooral benieuwd naar de ideale hardheid? Dankzij klasse 32-hardheid en bijvoorbeeld een waterbestendige uitvoering kun je daar zelfs gebruik van maken in de meest intensief belopen ruimten of in de badkamer.

EIKEN LAMINAAT

  Ambachtelijk textiel

  Quick-Step - Exquisa 29.95 26.95 per m²
   (€26.95 per pak van 1 m²)

  Authentieke eik

  Quick-Step - Largo 30.95 27.85 per m²
   (€70.24 per pak van 2.522 m²)

  Beige eik Louisiana

  Quick-Step - Creo 16.45 14.81 per m²
   (€23.64 per pak van 1.596 m²)

  Beige eik met zaagsneden

  Quick-Step - Impressive 26.95 24.25 per m²
   (€44.50 per pak van 1.835 m²)

  Beige eik met zaagsneden

  Quick-Step - Impressive Ultra 37.95 34.15 per m²
   (€44.77 per pak van 1.311 m²)

  Ervaringen met Quick-Step

  Zoek je naar de ervaringen van anderen met Quick-Step laminaat? Onze klanten zijn er enorm goed over te spreken. Dat geldt voor het laminaat Impressive met de enorme hardheid en waterbestendige afwerking, net als voor de diverse andere soorten. Je kunt rekenen op 20 tot 25 jaar garantie, afhankelijk van het type laminaat dat je kiest.

  Ben je op zoek naar een bepaalde soort laminaat van Quick-Step of wil je daar juist inspiratie mee opdoen? We laten je graag zien wat er beschikbaar is, zoals Creo of Largo. Het zijn series van Quick-Step, waarmee je kiest voor de hoogste kwaliteit in combinatie met een prachtig ontwerp.

  Gratis gelegd door professionele monteurs

  Voor de laagste prijs mooi laminaat van Quick-Step laten leggen? Profiteer van onze aanbiedingen, waardoor het in veel gevallen gewoon gratis gelegd wordt. De makkelijkste manier om de kosten goed in de hand te houden, terwijl we zowel het laminaat kunnen leggen als de plinten voor je kunnen verzorgen.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat je binnen 24 uur weet wat het kost om gebruik te maken van mooi Quick-Step laminaat. Of vraag ons naar de ervaringen van andere klanten, waarmee we je graag laten zien dat je hiermee een uitstekende keuze maakt.

  Quick-Step laminaat kopen: laagste prijs

  Goedkoop Quick-Step laminaat kopen? Ontdek onze aanbiedingen voor dit merk en de andere merken, waarmee je zeker weet dat je daarvoor niet te veel betaalt. En laat je het laminaat leggen door onze professionele monteurs? Dan zorgen wij ervoor dat het laminaat er prachtig in komt te liggen, zodat je daar jarenlang zonder zorgen plezier van hebt.

  Meer weten over ons Quick Step laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Quick-Step Laminaat

  Sfeerimpressie