PVC laminaat: unieke voordelen

PVC laminaat kopen? Een mooi materiaal met unieke voordelen, beschikbaar in tal van verschillende looks en ontwerpen. De vloerdelen zijn gemaakt van polyvinylchloride, een hoogwaardig kunststof. Het laminaat van PVC is beschikbaar in stroken en in tegels, waardoor er allerlei legpatronen mee mogelijk zijn.

PVC biedt een aantal belangrijke voordelen. Het materiaal is goed vochtbestendig en bovendien ontzettend hard. Het voorkomt lelijke krassen en andere vormen van slijtage, waardoor de vloer zeer lang mee gaat. Bovendien laat PVC zich makkelijk schoonmaken, waardoor je zowel een betonlook als hout-look zo lang mogelijk mooi kunt houden.

EIKEN LAMINAAT

  Minimal Mediumgrijs

  Quick-Step - Ambient Glue Plus 34.99 31.49 per m²
   (€120.95 per pak van 3.841 m²)

  History eik grijs

  Quick-Step - Balance Glue Plus 34.99 31.49 per m²
   (€115.10 per pak van 3.655 m²)

  Select eik natuur

  Quick-Step - Balance Glue Plus 34.99 31.49 per m²
   (€115.10 per pak van 3.655 m²)

  Voordelen van PVC laminaat

  Benieuwd naar de unieke voordelen van PVC laminaat? We zetten er een aantal op een rij:

  • Stil en geluiddempend
  • Makkelijk in onderhoud
  • Vochtbestendig
  • Oersterk en uitermate duurzaam
  • Warm en comfortabel

  PVC laminaat is goed geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer en de entree, net als voor de badkamer en de keuken. Je kunt er door heel het huis gebruik van maken, ook als je gebruik maakt van vloerverwarming of -koeling. Bovendien kun je er plinten omheen laten plaatsen, maar dat hoeft niet. De stroken of tegels worden netjes verlijmd, waardoor die plat op de grond komen te liggen en niet ‘zweven’ zoals bij traditioneel laminaat.

  Inclusief leggen: professionele monteur

  Wij kunnen het PVC laminaat netjes voor je leggen. Onze professionele monteurs hebben daarmee veel ervaring. We helpen je graag inspiratie op te doen met de verschillende legpatronen die er beschikbaar zijn, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Ga je voor de grote en lange stroken die de ruimte groter laten ogen of zoek je juist naar kleinere exemplaren voor een knus resultaat? Laminaat van PVC is ook uitstekend geschikt voor visgraat en andere legpatronen, zodat je daar werkelijk alle kanten mee op kunt.

  Je kunt het PVC laminaat gratis laten leggen, waardoor je daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Het is de makkelijkste manier om de vloer op een vakkundige manier aan te laten brengen. Jij hebt er tientallen jaren plezier van, zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Het onderhoud bestaat uit niet meer dan het schoonmaken van de vloer, terwijl het materiaal uitermate slijt- en krasvast is.

  PVC laminaat in betonlook en andere looks

  Ben je benieuwd naar de looks en ontwerpen die er beschikbaar zijn? Bekijk het PVC laminaat in betonlook en in hout-look, uiteraard in grijs, wit, zwart en de verschillende andere kleuren. We helpen je graag inspiratie op te doen met ons uitgebreide assortiment. Bovendien heb je de keuze uit laminaatvloeren van alle topmerken, terwijl je er dankzij de scherpe aanbiedingen nooit te veel voor betaalt.

  Meer weten over ons PVC laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  PVC Laminaat

  Sfeerimpressie