Outlet

Een laminaat outlet is de beste keuze voor wie op zoek is naar goed, voordelig laminaat. De Vloeren Outlet is de goedkoopste laminaat outlet van Nederland en België. Bij ons vind je uitsluitend laminaat dat direct afkomstig is van de fabriek. Met prijzen ver onder het niveau van de gemiddelde laminaatwinkel. En met 10.000 m² aan voorraad een enorme keuze uit zeer veel soorten laminaat van zowel huismerken als A-merken.

De outlet voor laminaat

Een laminaat outlet als De Vloeren Outlet is de ideale bestemming wanneer je op zoek bent naar laminaat met de beste prijskwaliteitsverhouding. Naar laminaat van topkwaliteit voor de absolute bodemprijs. Een slimme actie, want op die manier kan je jezelf wel honderden euro’s besparen als je jouw laminaat haalt bij een outlet als De Vloeren Outlet. Outlets zijn niet voor niets razend populair. Je zou wel gek zijn om meer voor hetzelfde te willen betalen.

Gegarandeerd

het goedkoopste uit

Bij De Vloeren Outlet kun je er 100% van op aan
dat je de laagste prijs betaalt.

Toch onverhoopt ergens anders een lagere offerte gekregen voor een soortgelijke vloer? Laat het ons weten en we mailen je meteen een lagere offerte.

Ga voor het mooiste resultaat

Wil jij lang genieten van je vloer? Laat ‘m dan leggen door onze legservice. Professionele vloerenleggers die snel een perfect gelegde vloer kunnen leggen. En de kennis en ervaring hebben om goed met lastige hoeken en gaatjes om te gaan. Bovenal bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite. Waarom zou je nog je knieën of rug pijn willen doen door zelf te gaan leggen?Onze legservice maakt het allemaal voor je in orde. Snel, want binnen drie weken kan de klus al voor je geklaard. Inclusief leggarantie, dat wil zeggen dat mocht er ondanks alle moeite toch later iets onaangenaams voordoen, de vloer kosteloos hersteld zal worden. Onze legservice is actief in heel Nederland en België.

Van een laminaat outlet zal je in elk geval met eigen ogen willen zien wat ze in huis hebben. Kom daarom naar onze 1.200 m² grote showroom en laat je inspireren door die enorme keuze aan laminaat in alle soorten en maten, van onbekende merken maar ook van A-merken als Quick-Step. En dat voor outlet prijzen.

Nog vragen? Geen probleem. Onze vloerexperts staan voor je klaar om elke vraag te beantwoorden en je te helpen keuzes te maken waar je blij van wordt. Voor een bezoek aan onze showroom hoef je geen afspraak te maken. Met de ruime openingstijden is er altijd wel een tijdstip dat het je schikt.

Grote keuze, lage prijzen

De laminaat outlet met de grootste keuze laminaat. Zo mag je De Vloeren Outlet noemen. Waar woonwarenhuizen en bouwmarkten je een beperkte keuze bieden, vind je bij De Vloeren Outlet een gigantische keuzerijkdom uit allerlei soorten laminaat van bekende en onbekende merken.

Dik, dun, smal of breed. Van goedkoop tot degelijk. Je vindt het allemaal bij De Vloeren Outlet. En dat niet alleen, je krijgt er ook het nodige advies om de juiste budgetvriendelijke keuze te maken.

Denk maar aan vragen als:

Welke dikte laminaat heb je nodig voor welke kamer?
Welke ondervloer is voor jouw situatie van toepassing?
Ga je je laminaat zelf leggen of wil je het laten doen?

De vloerenexperts staan je graag met raad en daad bij, zonder uiteraard jouw financiele mogelijkheden uit het oog te verliezen. Je klopt immers niet voor niets bij een laminaat outlet aan. Daarom halen we al onze vloeren rechtstreeks van de fabrikant en zetten we de tussenhandel buitenspel. Op die manier kunnen we hoge kortingen voor je bedingen door grote partijen af te nemen.

Kom naar De Vloeren Outlet!
De #1 Laminaat Outlet!