Vloeren laten leggen doet u bij de #1 Vloeren Specialist

Wanneer u een vloer bij ons heeft besteld kunt u ook direct aangeven dat u uw vloer wilt laten leggen door onze vakkundige leggers. Laminaat, PVC of Parket in het door u gewenste motief, compleet met ondervloer en plinten erbij!

Hoe werkt het?

1. Offerte aanvragen
Wij geven u graag een duidelijk beeld bij wat de benodigheden zijn om aan uw wensen te voldoen. Om dit te verwerkelijken kunt u een offerte op maat aanvragen.

2. Vakkundige & Ervaren leggers
U kunt gerust terugzitten terwijl onze leggers u een compleet afgewerkte vloer leveren. Dit kan in alle gewenste patronen en natuurlijk met ondervloeren, plinten en profielen.

3. Gratis bezorgd
Onze leggers nemen ook alle materiaal mee die nodig is om u een mooie vloer te bezorgen, in heel Nederland en België.

4. Uitstekende na-service
De Vloeren Outlet binnendienst belt altijd na om te vragen of alles naar wens is. Wij willen onze klanten altijd op het beste manier mogelijk kunnen bijstaan.

WILT U MAATWERK?
De Vloeren Outlet Legservice
Heeft u een mooie vloer die u wilt laten leggen? Dan kunt u terecht bij onze legservice. U maakt dan gebruik van de best opgeleide vakmannen die jaren aan ervaring hebben en uiterst professioneel te werk gaan. Wij kunnen u daarom ook garanderen dat u een hoge legkwaliteit en uitmuntende klantenservice krijgt.

Laminaat, PVC & Parket vloeren

Wij leggen en verwijderen laminaat, PVC en parket vloeren in heel Nederland. Wanneer u besluit een vloer te laten leggen is het belangrijk dat de basis vloer al goed is. Sommige vloer soorten kunnen minder goed tegen hoogte verschillen waardoor er bij te grote verschillen ook geëgaliseerd moet worden, maar vaak is een goede ondervloer al meer dan genoeg. In beide gevallen staan wij klaar om alles naar uw wens te maken.

Gelegd op de door u gewenste manier

Wilt u dat de vloer gelegd wordt in een bepaalde patroon, bijvoorbeeld visgraat of diagonaal? Onze leggers doen er alles aan om uw wensen te evenaren. Daarnaast kunnen vloeren ook op verschillende wijzen gelegd worden. Bij sommige vloeren gebruik je een klik-systeem, of anders ook wel zwevend leggen wordt genoemd, bij andere vloer soorten gebruik je weer lijm. Bij De Vloeren Outlet heb je alle soorten vloeren en legwijzen tot je beschikking.

Meer dan alleen vloeren

De Vloeren Outlet zorgt er voor dat het klusje volledig is afgewerkt. Dit houdt in dat wij ook de plinten en profielen doen, zodat u direct kunt genieten van uw mooie nieuwe vloer. Onze ervaren vakmannen vragen altijd of alles naar wens is, en onze binnendienst belt u een paar dagen later altijd voor feedback of andere opmerkingen. Het is onze wens om u altijd de beste service te bieden!