Visgraat Laminaat

Kom naar De Vloeren Outlet! De #1 Outlet in visgraat laminaat!

Visgraat laminaat is een van de populairste soorten laminaat. Niet verwonderlijk. Een visgraat laminaat vloer ademt luxe en grandeur uit, en roept de sfeer op van patriciërswoningen en stadsvilla’s. Het bijzondere van visgraat laminaat is bovendien dat het binnen bereik ligt van elke portemonnee. Zeker wanneer je je visgraat laminaat haalt bij De Vloeren Outlet. Bij De Vloeren Outlet vind je de grootste keuze visgraat laminaatvloeren voor de aller-, allerlaagste prijs.
visgraatlaminaat header

1.200m² Showroom vol visgraat laminaat

Neem een kijkje in al die soorten en maten visgraat laminaat en kom op bezoek in onze makkelijk bereikbare showroom te Zwijndrecht. Afspreken is niet nodig en parkeren door je voor de deur, gratis!

Gratis Samples van visgraatlaminaat ontvangen?

Mooie visgraat laminaat vloeren gezien? Neem staaltjes mee en maak thuis de combinatie.

Binnen 3 weken gelegd

Maak het jezelf gemakkelijk en laat je vloer leggen door onze legservice. Binnen drie weken komen we langs met jouw vloer

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Zo ben je nooit teveel kwijt. Heb je ergens anders jouw visgraat laminaat goedkoper gezien? Meldt het ons en we komen je gelijk tegemoet.

Maximale kortingen op pallets visgraat laminaat

De Vloeren Outlet is sowieso voordelig omdat we al onze vloeren direct van de fabrikant inkopen. Maar door dit ook in grote partijen te doen, halen we extra hoge kortingen voor jou binnen en maken we het visgraat laminaat nog voordeliger. Een aanpak die ook nog het voordeel geeft dat we snel kunnen leveren. Met twee dagen kun je jouw vloer al in huis hebben. Profiteer daarom vandaag nog van de lage prijzen van De Vloeren Outlet. Vraag nu je offerte aan of – nog leuker – kom langs in De Vloeren Outlet Showroom in Zwijndrecht

Verwonder jezelf over alle keuzes in visgraat laminaat en bekijk met eigen ogen alle kleuren en decors van De Vloeren Outlet in onze 1200 m² grote showroom. Je vindt er visgraat laminaat van huismerken en van de bekendste A-merken als Quick-Step en Douwes Dekker. De Vloeren Outlet is zes dagen per week geopend, inclusief de donderdagavond en ’s zondags op elke laatste zondag van de maand. De koffie is vers.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vraag direct en gemakkelijk je gratis visgraat laminaat offerte aan inclusief ondervloer & plinten.
Binnen 24 uur ontvang je een gratis offerte op maat in je inbox.

Vul het formulier hieronder in.

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de vloerenexpert
  • Razendsnelle service

  Klanten die u voor waren:

  VISGRAAT LAMINAAT

   Visgraat Kamille

   Douwes Dekker - Galant Laminaat 45.95 per m²
    (€73.29 per pak van 1.595 m²)

   Trendy visgraat honing

   Douwes Dekker - Ambitieus Visgraat 56.95 per m²
    (€117.89 per pak van 2.07 m²)

   Visgraat Rustiek Onbehandeld

   Intra - Classic visgraat 59.99 per m²
    (€137.98 per pak van 2.3 m²)

   Visgraat Rustiek Pure Geolied

   Intra - Classic visgraat 79.95 per m²
    (€183.89 per pak van 2.3 m²)

   Sfeerimpressie van onze Visgraat Laminaat Vloeren

   Visgraat laminaat

   Visgraat laminaat is de verzamelnaam voor allerlei verschillende soorten laminaat met al dan niet verspringende verbindingsnaden. Zo is de Hongaarse Punt ook een soort van visgraat laminaat, alleen zonder verspringingen. Verder heb je twee belangrijke verschillen: visgraat kliklaminaat met identieke planken en visgraat kliklaminaat met een linker en rechterplank. Vanzelfsprekend heb je ook in visgraat laminaat verschillende diktes, dessins en kleuren als wit, grijs en eiken. In onze collecties vind je altijd wel de visgraat laminaat die je zoekt.

   Altijd de laagste prijs voor je visgraat laminaat

   Wees er zeker van dat je nooit teveel betaalt. Met De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie. Wanneer je dezelfde vloer ergens anders lager geoffreerd hebt gekregen, zullen we je op vertoon ervan tegemoetkomen met een nog lagere offerte.

   Het mooiste resultaat krijg je met professionals

   Ga niet zelf op je knieën zitten en laat je visgraat laminaatvloer leggen door de professionals van ons legservice. Je bespaart niet alleen veel tijd en een hoop besognes maar ook zorgen over hoe je visgraat laminaatvloer eruit gaat zien. Met onze legservice maak je het jezelf makkelijk en kun je zeker zijn van een volmaakt gelegde vloer waaraan niets mankeert. Onze professionele parketteurs halen eer uit hun werk en zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van je visgraat laminaat zult genieten. Voor elk knelpunt hebben ze de juiste oplossing paraat. Nadat ze de vloer gelegd hebben en gezorgd hebben voor een gedetailleerde afwerking zullen ze je steevast vragen om je goedkeuring. Steekt er later toch nog iets de kop op? Geen probleem, we komen meteen terug voor een herstel. Je hebt immers altijd een leggarantie. Onze legservice is actief in heel Nederland en Belgie en werkt sowieso snel. Jouw opdracht kan al binnen drie weken gedaan zijn.

   De Vloeren Outlet Showroom in Zwijndrecht

   Geniet van de wereld van visgraat laminaat en wip langs in onze showroom. 1.200 m² vol met inspiratie en ideeën die je helpen verder een voorstelling te krijgen van je nieuwe visgraat laminaatvloer. En mocht je nog met vragen zitten, onze vloerexperts zullen je terstond met raad en daad bijstaan en je helpen tot een bevredigende keuze te komen. De Vloeren Outlet is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Zelfs op donderdagavond – koopavond – zijn we standaard geopend, en ook ’s zondags – elke laatste zondag van de maand – kun je bij ons tussen 12:00 en 18:00 uur terecht.

   Specialist in visgraat laminaat

   De Vloeren Outlet is direct na de eerste introductie van visgraat laminaat begonnen deze in het assortiment op te nemen. Een assortiment dat we door de jaren heen steeds verder hebben uitgebouwd. Nu kun je er terecht voor een uiteenlopende range van visgraat laminaat. Van dus tot supersterk dik, van eenvoudig tot de duurdere kwaliteiten, in uiteenlopende decors en kleuren van A-merken als Quick-Step en Egger. Je vindt ze allemaal bij ons terug. Met al die opties begrijpen we dat kiezen lastiger wordt.

   Welke dikte visgraat laminaat heb je nodig voor welke kamer? Wat voor ondervloer zal voor jouw situatie de beste oplossing bieden? Wil je gebruik maken van onze legservice? En waar moet je op letten als je het zelf gaat doen?

   Al je vragen zullen we met alle plezier beantwoorden. Daarbij uiteraard rekening houden met je budget. Je wilt immers goed op de centjes blijven passen. Want niet voor niets halen we al onze vloeren direct bij de producent. Zodoende zetten we de tussenhandel buitenspel en kunnen we extra korting vragen door grote orders te plaatsen. Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen van binnengekomen pallets en volg ons op Facebook. Elke week vind je er de nieuwste, spotgoedkope aanbiedingen in laminaat, soms met gratis ondervloeren.