Meister laminaat

Kom naar De Vloeren Outlet! De #1 Outlet in Meister laminaat!

Meister laminaat staat bekend om de ruime keuze in verschillende formaten. Die keuzevrijheid vind je dan ook terug bij De Vloeren Outlet. Direct afkomstig van de Meister-fabriek, dus voor de laagste prijs.

1.200m² Showroom vol Meister laminaat

Verras jezelf met een bezoek aan onze showroom in Zwijndrecht en laat je overrompelen door alle mogelijkheden voor je nieuwe vloer. Je vindt ‘m vlakbij de A16, afslag 22 richting Dordrecht. Een afspraak is niet nodig en parkeren doe je voor de deur.

Bestel je sample en combineer

Rustig thuis kijken of jouw favoriete kleur ook echt de beste is? Kom langs en neem een staaltje mee. Gratis!

Snel en professioneel gelegd

Kies voor een professioneel gelegde vloer. Met onze legservice kun je al binnen drie weken van je laminaatvloer genieten

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

De zekerheid dat je nooit teveel betaalt. Toch ergens anders een goedkopere offerte gekregen? Stuur 'm op en we verrassen je met een extra korting op een lagere offerte

Maximale korting op Meister laminaat rechtstreeks van de fabriek

Ons recept voor de grootste keuze Meister laminaat voor de laagste prijs. Alle vloeren kopen we rechtstreeks in van de Meister fabriek in Sauerland. Dat scheelt al behoorlijk wat. Maar door nu ook uitsluitend in grote partijen in te kopen, kunnen we extra hoge kortingen voor jou bedingen. Niet gek, toch? Daarnaast kunnen we dankzij onze formule je de kortst mogelijke levertijd beloven. Binnen één week kun je jouw bestelling al in huis hebben. Geniet van al die enorme kortingen en voordelen en vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Of, wacht, kom langs in onze showroom te Zwijndrecht, overtuig jezelf door onze Meister laminaat collecties en laat je inspireren voor jouw laminaatvloer.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vraag direct en gemakkelijk je gratis offerte aan voor Meister laminaat inclusief ondervloer & plinten.
Binnen 24 uur ontvang je een gratis offerte op maat in je inbox.

Vul het formulier hieronder in.

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de vloerenexpert
  • Razendsnelle service

  Reviews over Meister laminaat

  Sfeerimpressie van onze Meister Laminaat Vloeren

  Meister laminaat

  Meister laminaat is het laminaat dat je wenst wanneer je op zoek bent naar de kwaliteit van een A-merk. Meister is ‘made in Germany’ en staat dus voor een superieure, bijna onverslijtbare, degelijkheid. Zo is elke plank voorzien van een extra toplaag die je helpt de vloer makkelijker schoon te maken en dus langer te genieten van een vloer die er na jaren nog als nieuw uitziet. Zo weet je zeker dat elke euro goed besteed is.

  De laagste prijs in Meister laminaat

  Voor een A-merk als Meister wil men snel de prijzen omhoog drijven. Bij De Vloeren Outlet hoef je je daarover geen zorgen te maken. Met onze laagsteprijsgarantie kun je er 100% zeker van zijn dat je de laagste prijs betaalt. Wij gaan hierin zo ver dat wanneer je onverhoopt elders een lagere offerte hebt gekregen op een soortgelijke aanvraag, we je meteen tegemoet zullen komen.

  Met een uitmuntende legservice

  Geen zin om zelf hele dagen kromgebogen op de grond te knielen? Kies voor onze legservice en  laat je Meister laminaatvloer leggen door de professionals van onze legservice. Gelouterde parketteurs die ervoor zullen zorgen dat jouw vloer er onberispelijk bij komt te liggen, dat wil zeggen zonder enige verwaarlozing van details en ook na jaren van intensief gebruik vrij zal blijven van slijtsporen. Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite door te bezuinigen op het legwerk. Onze parketteurs nemen al het gesjouw en gezwoeg uit handen en reizen heel Nederland en België door met jouw Meister laminaat in de achterbak. Lang wachten? Daar doen we niet aan. Al binnen drie(!) weken kan jouw Meister laminaatvloer compleet afgewerkt op de vloer liggen. Per abuis iets over het hoofd gezien? Vertel het ons en de jongens komen meteen langs voor een herstel. We koesteren niet voor niets de hoogste score in klanttevredenheid binnen de sector vloerbedekkingen.

  Geniet van de voorpret in onze showroom

  Jouw Meister laminaatvloer bestel je natuurlijk niet zonder goed rond te kijken. Kom daarom eerst naar onze 1200 m² grote showroom in Zwijndrecht. Laat je verrassen door de grote keuze uit Meister laminaatvloeren. Je ziet er de verschillen tussen de uiteenlopende dessins en de maniereh waarop je vloer afgewerkt kan worden met plinten en profielen. Maar vooral vind je er een hoop inspiratie en ideeën voor je nieuwe vloer. Wil je een bepaald patroon als visgraat? Of kies je liever voor een houtnerf laminaat met 4v-groeven? En wat voor plinten had je gewenst? Onze vloeradviseurs zullen je met alle plezier helpen bij al jouw vragen en het maken van een keuze waar je blij van wordt. De Vloeren Outlet showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. ’s ‘s Donderdags wat langer, want dan is het koopavond in Zwijndrecht. Komt ’s zondags je beter uit? Elke laatste zondag van de maand zijn we van 12:00 tot 17:00 geopend. Een afspraak is niet nodig. Parkeren doe je simpel, gratis voor de deur.

  Meesterlijk in Meister

  De Vloeren Outlet is al jarenlang de partner van Meister in de verkoop en plaatsing van hun outlet laminaat. Logisch, want net als Meister willen wij je een zo groot mogelijke keuze bieden uit alle tinten, schakeringen en varianten.  Laminaat van topkwaliteit in elke gebruiksklasse. Van dun tot onverslijtbaar dubbeldik. Van economisch tot exclusief en duurzaam. Met een ruime keuze voor jouw laminaat is een goed, afgewogen advies meer dan mooi meegenomen.

  Dan zullen we de antwoorden moeten weten op vragen als hoe dik moet het laminaat zijn voor welke? Wat voor ondervloer is voor jouw situatie optimaal van toepassing? Ga je zelf door de knieën om je Meister laminaat te leggen of wil je het laten doen?

  Onze vloerenexperts staan je graag met raad en daad terzijde om de juiste keuze te maken. Keuzes uiteraard die passen binnen jouw budget. Je wilt net als wij immers niet teveel betalen voor je Meister laminaat. Daarom halen we al ons laminaat direct van de Sauerlandse fabriek. Dat scheelt alvast. En omdat we het laminaat in grote partijen inkopen, kunnen we bij Meister de hoogste kortingen bedingen. Kortingen die we liever aan jou doorspelen dan aan de tussenhandelaar. Volg ons ook op Facebook. Elke week publiceren we er supervoordelige acties voor  laminaat en regelmatig zelfs gratis ondervloeren.