Laminaat Vloerverwarming

Kom naar De Vloeren Outlet! De #1 Outlet voor Laminaat en Vloerverwarming

Vloerverwarming en laminaat in huis? Een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een manier om het thuis behaaglijk warm (of verfrissend koel!) te hebben en tegelijk minder wilt betalen voor je energie. Vloerverwarming en laminaat vragen wel om een extra investering. Gelukkig is die bij De Vloeren Outlet het laagst. Wij bieden een totaalservice waarin we in één keer zowel het laminaat plaatsen als de vloerverwarming aanleggen. Laminaat uit de outlet, dus voor de laagste prijs.
laminaatvloerverwarming 08

1.200 m² grote showroom vol laminaat

Kom langs en laat je verrassen door al onze lage prijzen. Onze showroom vind je vlakbij de A16 (Afslag 22). Parkeren doe je gratis voor de deur en een afspraak is niet nodig

Gratis samples laminaat

Vergeet niet op je bezoek gratis samples mee te nemen om thuis te kijken en te vergelijken

In drie weken op de vloer

Kies voor onze legservice en binnen twee weken komen onze parketteurs de vloer leggen

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Gegarandeerd de laagste prijs. Toch elders een lagere offerte gekregen? Laat ‘m zien voor een nog voordeligere offerte

vloerverwarming laminaat00

De laagste prijzen voor laminaat en vloerverwarming

Bij De Vloeren Outlet krijg je de grootste keuze uit laminaat voor de laagste prijs. Rechtstreeks van de groothandel. Maar wij gaan verder. We kopen al ons laminaat in grote partijen in. Zo kunnen we de hoogste kortingen bedingen waardoor je voor jouw laminaat en vloerverwarming nog goedkoper uit kunt komen. Een ander voordeel is dat we op die manier ook heel snel kunnen leveren. Binnen enkele dagen kun je jouw laminaat al in huis hebben. Profiteer van al dat voordeel. Vraag jouw gratis offerte aan of – nog inspirerender - verbaas je over onze sortering en breng een bezoek aan onze showroom.

In onze showroom vind je 1200 m² laminaat in alle soorten en maten. Van huismerk tot gerenommeerd A-merk als Douwes Dekker en Quick-Step. En dat voor de laagste prijs! De showroom is zes dagen per week geopend, inclusief donderdagavond. De verse koffie staat voor je klaar.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vraag nu gemakkelijk je gratis offerte aan voor jouw laminaat, inclusief ondervloer en plinten. Binnen 24 uur heb je ‘m op maat gemaakt in je mailbox.

Vul het formulier hieronder in.

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de vloerenexpert
  • Razendsnelle service

  Wat onze klanten vertellen:

  Sfeerimpressies Laminaat en Vloerverwarming

  Laminaat en Vloerverwarming

  Van laminaat en vloerverwarming wordt vaak gezegd dat je ze niet goed kunt combineren. Het rendement zou te laag zijn omdat laminaat en de benodigde ondervloer teveel isoleren. Vergeten wordt echter dat er soorten laminaat bestaan die veel warmte doorlaten en dat je ook ondervloeren kunt kiezen die niet isolerend werken. Onze vloerexperts weten exact welk laminaat en ondervloer gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming.

  De voordelen van vloerverwarming

  Zo kun je dus ook met laminaat het altijd behaaglijk warm (of verfrissend koel) in huis hebben. Je hebt maximaal profijt van elke kilojoule waardoor je energierekening uiteindelijk lager zal uitvallen en de investering zich laat terugverdienen. Met vloerverwarming heb je geen radiatoren en convectorputten (of airco) meer nodig. Je verkrijgt een betere luchtcirculatie waardoor het ook uitstekend geschikt is voor mensen met luchtwegproblemen.

  Eerste klas totaalservice

  Laat je vloerverwarming en laminaat aanleggen door De Vloeren Outlet. Geen sores meer over de planning, wachttijden of naar elkaar wijzende leveranciers. En vooral, lagere kosten omdat je alles bij een en dezelfde partij onderbrengt en je dus minder aan arbeidsuren kwijt bent. Maar net zo belangrijk, vloer, ondervloer en vloerverwarming zijn geheel op elkaar afgestemd voor maximaal rendement.

  Van A tot Z

  De Vloeren Outlet neemt het gehele traject in handen. Vanaf het uittekenen van de groepen tot de afwerking van het laminaat. Vooraf weet je exact wat de kosten gaan zijn, zonder ook maar een enkele zorg te hebben over hoge rekeningen achteraf of iets dergelijks. De Vloeren Outlet is jouw partner en aanspreekpunt.

  Geniet van al die verschillende soorten laminaat

  Kom kijken in onze showroom en kies uit al die soorten laminaat die je met vloerverwarming kunt combineren. Onze vloerexperts zullen je perfect op weg helpen de juiste keuze te maken en al je vragen beantwoorden. Het kan dan gaan om vragen als:
  Welke warmte doorlatende ondervloer heb ik nodig als ik in een appartement woon en geluiddemping ook belangrijk is? Hoe dik mag het laminaat maximaal zijn om voldoende rendement van vloerverwarming te behouden?
  Onze vloerexperts zullen daarbij uiteraard altijd rekening houden met jouw budget. Want net als jij willen we nooit teveel betalen voor de vloer. Daarvoor halen we al onze vloeren direct bij de fabriek. Zo zetten we de tussenhandel buitenspel en door dit ook nog in grote partijen te doen kunnen we extra hoge kortingen voor je laminaat eruit slepen. Wil je nog goedkoper uit zijn? Volg ons dan op Facebook. Elke week publiceren we er nieuwe aanbiedingen over onder andere restpartijen. Soms met een gratis ondervloer.

  Nu 5% Korting op je laminaat wanneer je ‘m door ons met de vloerverwarming laat aanleggen