Douwes Dekker Laminaat

Kom naar De Vloeren Outlet! De #1 Outlet in Douwes Dekker Laminaat!

Douwes Dekker Laminaat is het bekendste merk in laminaat. Niet zo raar. Douwes Dekker produceert de beste kwaliteit in laminaat. Vaak komt dat met een hoog prijskaartje, maar niet bij De Vloeren Outlet, de outlet met de laagste prijzen.
douwes dekker laminaat

1.200 m² Showroom vol Douwes Dekker Laminaat<

Kom langs en laat je inspireren in onze uitstekend bereikbare showroom. Een afspraak is niet nodig en parkeren doe je gratis voor de deur.

Haal gratis samples in huis

Bekijk op je gemak welke kleur en dessin het beste bij je interieur past en neem bij je bezoek gelijk wat staaltjes mee. Gratis.

Zo besteld, zo gelegd

Kies voor het leggen van je Douwes Dekker Laminaat voor onze legservice. Binnen drie weken is je vloer gelegd/p>

De Vloeren Outlet Laagsteprijsgarantie

Altijd zeker dat je nooit teveel betaalt. Ergens anders een lagere offerte gekregen. Laat ‘m ons zien en je krijgt meteen een lagere offerte.

Voordelige Douwes Dekker Laminaat rechtstreeks van de fabriek!

Wij kopen hele pallets Douwes Dekker Laminaat direct van de fabriek. Dat scheelt al in prijs. En doordat we grote partijen afnemen kunnen we ook nog eens fikse kortingen afdwingen en snel leveren. Binnen twee dagen heb je het al in huis. Profiteer vandaag nog van die lage prijzen en vraag gratis een offerte aan, of – nog beter – kom het Douwes Dekker Laminaat met eigen ogen bekijken in onze showroom in Zwijndrecht!

Laat je verrassen door alle verschillen soorten en varianten in Douwes Dekker Laminaat. In onze uitstekend bereikbare showroom van 1.200 m² vind je alle collecties van Douwes Dekker bij elkaar. De Vloeren Outlet is zes dagen per week geopend, inclusief donderdagavond en elke laatste zondag van de maand. De verse koffie en thee staan voor je klaar.

Vul het formulier hieronder in en ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vraag direct en gemakkelijk je gratis offerte aan voor Douwes Dekker laminaat inclusief ondervloer & plinten.
Binnen 24 uur ontvang je ‘m op maat in je inbox.

Vul het formulier hieronder in.

  10dB Geluidsnorm (appartementen)Ondergrond van BETONOndergrond van ZANDCEMENTOndergrond van HOUT

  De voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Door klanten beoordeeld met een 9.1
  • Professionele legservice
  • De grootste keuze uit alle topmerken
  • Gratis advies van de vloerenexpert
  • Razendsnelle service

  Klanten die u voor waren:

  Sfeerimpressie van onze Douwes Dekker Laminaat Vloeren

  Douwes Dekker Laminaat

  Douwes Dekker Laminaat is vooral bekend van populaire tv-programma’s als RTL Woonmagazine. Kenmerkend voor het A-merk is vooral de duurzaamheid van het laminaat. Met een garantie van wel 20 jaar weet je dat je met een Douwes Dekker laminaat heel lang plezier zult hebben van je vloer, hoe groot en druk je huishouden ook moge zijn. Die topkwaliteit zie je ook terug in andere aspecten als de waterbestendigheid, stootvastheid en het gemak waarmee je de vloer kunt onderhouden. Maar evenzo belangrijk is het aantal decors van Douwes Dekker laminaat. Je hebt de keuze uit wel zestig verschillende vloeren. Elk weer met een ander karakter en specifieke kenmerken. Je vindt ze allemaal terug in onze showroom.

  De laagste prijs voor Douwes Dekker Laminaat

  Voor een A-merk laminaat betaal je snel teveel. Maak daarom gebruik van onze laagsteprijsgarantie. Wanneer je elders een lagere offerte hebt gekregen voor dezelfde vloer, passen we meteen het verschil bij.

  Maak voor het beste resultaat gebruik van onze legservice

  Een hoogwaardig product verdient niet anders dan een hoogwaardige behandeling. Bespaar jezelf dan ook een hoop sores en laat je vloer leggen door onze professionele legservice. Zo weet je zeker dat je de komende twintig zult kunnen blijven genieten van je Douwes Dekker laminaatvloer. Met onze legservice krijg je zeer ervaren parketteurs over de vloer. Professionals voor wie het gewone leggen routinewerk is en die altijd de perfecte oplossing paraat hebben voor lastige hoekjes en gaatjes. Het resultaat: een volmaakt afgewerkte Douwes Dekker laminaatvloer waarvan je tot in de lengte der dagen plezier zult hebben. Uiteraard geven we je leggarantie. Wanneer er nadien onverhoopt toch nog iets opsteekt ten gevolge van het leggen, zullen we met alle plezier terugkomen voor een herstel. Ongeacht de afstand. Onze parketteurs werken door heel Nederland en België.

  De Vloeren Outlet Showroom in Zwijndrecht

  Kom zelf een kijkje nemen in onze collecties Douwes Dekker laminaatvloeren en breng een bezoek aan onze Zwijndrechtse showroom. 1.200 m² vloerinspiratie op een en hetzelfde adres. Naast de Douwes Dekker laminaatvloeren vind je er nog heel veel andere ideeën en inspiratie voor je nieuwe vloer. Heb je nog vragen? Vuur ze af op onze vloerenspecialisten. Zij weten op elke vraag over vloeren wel een antwoord en zullen je terstond helpen bij het maken van de beste keuzes. De Vloeren Outlet Showroom is zes dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Zelfs op donderdagavond – koopavond – gooien we onze deuren open, en ook ’s zondags – elke laatste zondag van de maand – zijn we tussen 12:00 en 18:00 uur geopend.

  Specialist in Douwes Dekker laminaat

  Al flink wat jaartjes vind je bij De Vloeren Outlet de grootste keuze Douwes Dekker laminaatvloeren voor de laagste prijs. Vloeren in alle soorten en maten. Van dun tot dik, van smal tot breed, van vlak tot groeven rondom. Klik, plak, visgraat en tegels. Je vindt het allemaal bij De Vloeren Outlet. Maar meer keuze betekent ook lastiger kiezen. Gelukkig zullen onze adviseurs je helpen de juiste keuzes voor je Douwes Dekker laminaatvloer te maken. Denk maar aan vragen als:

  Welke dikte antraciet laminaat heb je nodig voor welke kamer? Wat voor ondervloer is voor jouw situatie optimaal van toepassing? Ga je je antraciet laminaat zelf leggen of wil je het laten doen?

  Onze vloerenexperts zullen met alle plezier je vragen beantwoorden en je van vakkundig advies voorzien die past binnen je budget. We letten immers allemaal goed op de centjes. Daarom halen we al onze vloeren rechtstreeks van Douwes Dekker. Geen enkele pakken, maar hele pallets zodat we nog eens extra kortingen op je Douwes Dekker laminaat kunnen regelen. Op die manier ben je het goedkoopst uit. En wil je nog voordeliger? Volg ons dan op Facebook. Elke week publiceren we er extra scherpe aanbiedingen op meerdere soorten laminaat, soms ook met gratis ondervloeren.