Klik laminaat: goedkoop en duurzaam

Klik laminaat kopen en laten leggen? Beschikbaar in wit, in grijs, zwart en natuurlijk in alle andere mogelijke kleuren. Als lange planken, korte planken en ook als tegels om meer patronen mogelijk te maken. Bij ons in de outlet betaal je de laagste prijs, terwijl je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Klik laminaat biedt een aantal unieke voordelen. Je kunt vertrouwen op zeer hoge kwaliteit en maximale duurzaamheid, terwijl je daar een lage prijs voor betaalt. Het materiaal is goed slijt- en krasvast en het is geen probleem om het laminaat gewoon mee te verhuizen als je naar een andere woning gaat. Ideaal als je huurt of ergens een paar jaar wilt wonen, omdat het laminaat natuurlijk veel langer mee zal gaan.

EIKEN LAMINAAT

  Baronial Oak

  Euro Home - Classic 8.93 per m²
   (€22.06 per pak van 2.47 m²)

  Eik Aspen 6427

  Meister - Classic LD 80 23.95 per m²
   (€60.11 per pak van 2.51 m²)

  Havanna eik natuur

  Quick-Step - Classic 20.45 18.41 per m²
   (€29.38 per pak van 1.596 m²)

  Japans Eik 1014

  Outlet Collectie - Laminaat 5.47 per m²
   (€14.93 per pak van 2.73 m²)

  Royaal eiken grijs geborsteld

  Douwes Dekker - Sympathiek Laminaat 21.95 per m²
   (€47.98 per pak van 2.186 m²)

  In wit en andere kleuren: planken of tegels

  Zoek je naar wit klik laminaat, naar grijs, zwart of een andere kleur? Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment, altijd in de hoogste kwaliteit. De prints en kleuren variëren van een grijze betonlook tot aan de warme hout-look en tal van andere prints. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment, waarmee je de vloer kunt vormgeven zoals je dat zelf in gedachten hebt.

  Ideaal voor in de woonkamer en de slaapkamer, net als voor de entree of in de keuken. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op, terwijl je het laminaat niet of nauwelijks hoeft te onderhouden. Het is voldoende om de vloer regelmatig vochtig te dweilen, waarmee je die goed schoon en zo lang mogelijk mooi kunt houden.

  Unieke voordelen van klik laminaat

  Klik laminaat biedt een aantal belangrijke voordelen, waarvan we er een paar voor je op een rij zetten:

  • Extreem slijt- en krasvast
  • Verhuisbaar: meenemen naar je volgende woning
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Onderhoudsvriendelijk: geen speciale behandeling nodig
  • Goedkope keuze in tal van ontwerpen en looks

  De belangrijke voordelen van klik laminaat maken het in wit en andere kleuren een populaire keuze, zowel voor de tegels als de planken die er beschikbaar zijn. Bij ons in de outlet betaal je een zo laag mogelijke prijs, terwijl je wel kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

  Klik laminaat kopen: goedkope outlet

  Klik laminaat kopen en daarvoor op zoek naar een goedkope outlet? Je kunt bij ons rekenen op aanbiedingen voor de mooiste merken laminaatvloeren. En wil je dat meteen laten leggen? Daar zijn onze professionele monteurs je graag mee van dienst. De ideale keuze om jouw vloer vakkundig te laten leggen, zodat je jarenlang veel plezier hebt van het klik laminaat.

  Meer weten over ons klik laminaat of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Klik Laminaat

  Sfeerimpressie