Laminaat grijs: stijlvol in de hoogste kwaliteit

Laminaat in grijs laten leggen? Beschikbaar in verschillende soorten, van de diverse A-merken en natuurlijk in iedere kwaliteit waar je naar op zoek bent. Ga je voor de hoogste kwaliteit met uitstekende kras- en slijtvastheid of zoek je naar een bepaald patroon met een V-groef? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je jouw grijze laminaat goedkoop kunt bestellen en veelal gratis kunt laten leggen.
Heb je een bepaalde grijze houtsoort voor ogen of ben je vooral benieuwd naar wat er beschikbaar is? Wij laten je zien hoe je er met het laminaat in grijs voor zorgt dat je de woonkamer, de slaapkamer of de keuken prachtig kunt afwerken. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van grijs eiken of grijs grenen, zonder dat je daadwerkelijk gebruik hoeft te maken van het hout. Ideaal, omdat het onderhoud er een stuk eenvoudiger van wordt en omdat je kunt rekenen op een langere levensduur.
GRIJS LAMINAAT

  Eiken Grijs 6132

  Meister - Melango 300 - 20 30.95 per m²
   (€79.23 per pak van 2.56 m²)

  Grijs Noest Eik 4175C

  Outlet Collectie - Laminaat 10.91 per m²
   (€26.18 per pak van 2.4 m²)

  Millenium Grijs 3532C

  Outlet Collectie - Laminaat 12.00 9.89 per m²
   (€23.74 per pak van 2.4 m²)

  Oude eik grijs

  Quick-Step - Elite 29.95 26.95 per m²
   (€46.41 per pak van 1.722 m²)

  Smaakvol vintage grijs eiken

  Douwes Dekker - Elegant Laminaat 27.95 per m²
   (€74.71 per pak van 2.673 m²)

  Grijs, wit en andere kleuren van alle topmerken

  Zoek je specifiek naar grijs laminaat, of ben je ook benieuwd naar wit en andere mooie kleuren? Wij helpen je graag inspiratie op te doen met onze aanbiedingen voor alle A-merken. Ontdek het uitgebreide assortiment van laminaat in grijs, dankzij de diverse tinten en uitvoeringen die er beschikbaar zijn.
  Bij laminaat denk je misschien meteen aan de grote en kleinere planken, maar wist je dat er ook tegels beschikbaar zijn? Daarmee kun je allerlei unieke patronen creëren, voor een vloer die perfect aansluit bij wat jij mooi vindt. Doe online inspiratie op of vraag ons naar de mogelijkheden, ook om het grijze laminaat op een vakkundige manier te laten leggen.

  Goedkoop laminaat in de outlet

  Wil je vooral goedkoop gebruik maken van het laminaat in grijs? Bij ons in de outlet kun je rekenen op de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het is de beste manier om daar voordelig gebruik van te maken, waarna je er jarenlang veel plezier van hebt.

  Heb je kinderen of huisdieren, of misschien allebei? Kies een laminaatvloer met een hoge duurzaamheid, voor goede bescherming tegen krassen en andere vormen van slijtage. Binnen het laminaat in grijs heb je de keuze uit allerlei ontwerpen, waarmee je kiest voor de hoogste gebruiksklasse. Uiteraard kunnen we je daar goed over adviseren, zodat je met af en toe dweilen verder geen omkijken hebt naar het onderhoud van jouw vloer.

  Laminaat in grijs kopen: gratis offerte

  Wil je laminaat in grijs kopen en daarvoor profiteren van onze scherpe aanbiedingen in de outlet? We houden het voordelig, vooral dankzij onze legservice. Je kunt jouw laminaat gewoon gratis laten leggen, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. De makkelijkste manier om te besparen, terwijl je wel kunt rekenen op een grijze laminaatvloer in de hoogste kwaliteit.

  Meer weten over ons laminaat grijs of dat binnen 3 weken gratis laten leggen? Chat online, stuur ons een e-mail naar info@de-vloerenoutlet.nl, bel ons op telefoonnummer 078 – 369 05 99 of gebruik ons online contactformulier (https://www.de-vloerenoutlet.nl/contact/). Je ontvangt van ons binnen 24 uur een gratis offerte zonder onverwachte kosten achteraf.

  Grijs Laminaat

  Sfeerimpressie